IranIDA

آموزش نرم افزار مدیریت دانلود Internet Download Accelerator
IranIDA

در این وبلاگ سعی می شود بتدریج مباحث و آموزش های مقدماتی و پیشرفته مرتبط با نرم افزار مدیریت دانلود Internet Download Accelerator (یا به اختصار IDA) قرار داده شود. اگر برای اولین بار قصد استفاده از این نرم افزار را دارید توصیه می شود برای شروع آموزش با مراجعه به بخش بایگانی از قدیمی ترین پست این وبلاگ شروع کنید.



IranIDA

آموزش نرم افزار مدیریت دانلود Internet Download Accelerator


يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۵۴ ق.ظ

برای فعال یا غیر فعال کردن این قسمت از نرم افزار از کلیک F4 استفاده کنید.

الف- بخش categories :

این بخش به شما کمک می کند لیست دانلود خود را  با توجه به پسوند (Extension) فایل دریافتی دسته بندی کنید یا حتی با توجه به قواعد دلخواهتون دسته بندی های جدیدی تعریف کنید.  این قابلیت کمک شایانی برای مرتب کردن فایل ها در محیط نرم افزار و یا حتی پس از دانلود در خود هارد دیسک می کند.

بعد از نصب IDA، نرم افزار به طور پیش فرض 5 دسته بندی دانلود رو زیر پوشه categories در نظر می گیرد. با کلیک راست کردن بر روی هر رده بندی و انتخاب گزینه Properties می توانید مسیر ذخیره و فرمت هایی که آن دسته بندی پوشش می دهد را ببینید و حتی آنها را ویرایش کنید. برای مثال من پسوند EXE را از دسته بندی Programs حذف و به دسته بندی Archives که برای ذخیره فایل فشرده بکار می رود،  اضافه می کنم.

یا بطور مثال به بر روی دسته بندی Music کلیک راست می کنم و با استفاده از گزینه Add، چند زیر دسته بندی (subcategory) با عناوین پاپ، سنتی و مذهبی را اضافه می کنم. جالبه بدانید همزمان فولدرهایی با همین نام ها در مسیر C:\Downloads\IDA\Music  اضافه می شوند. می توان براحتی از لیست دانلود، فایل های صوتی را در هر زیردسته دراگ (drag) کرد. پس از دانلود هم فایل ها مطابق با این دسته بندی در فولدرهای پاپ، سنتی و مذهبی در هارد دیسک ذخیره می شوند.

همچنین شما می توانید دسته بندی های جدیدی نیز به دسته بندی های نرم افزار اضافه کنید. برای مثال با کلیک راست بر پوشه categories  و انتخاب گزینه Add، من دسته Office را برای فایل هایی با پسوند DOCX، DOC و...  درمسیر ذخیره دلخواه اضافه کردم.

نکته خیلی مهم: پسوند ها (Extension) را برای هر دسته بندی با حروف بزرگ وارد کنید و دقت کنید بین آنها حتما یک فاصله باشد.

ب- بخش کنترل وضعیت دانلود (Status) :

این بخش از 6 رده بندی مختلف در حال دانلود (Downloading)، در صف دانلود (Queued )، دانلود های برنامه ریزی شده (Scheduled)، دانلودهای با خطا (Error)، دانلودهای متوقف شده  (Paused) و کامل دانلود شده (Downloaded) تشکیل شده که شما را قادر می سازد، فرآیند دانلود را بطور کامل کنترل کنید.

برای مثال:

-     با دراگ کردن پوشه Pause در داخل پوشه Downloading، همه ی دانلودهای متوقف شده در وضعیت دانلود  مجدد قرار می گیرند.

-     یا با دراگ کردن پوشه Music، بداخل پوشه Scheduled، همه موزیک ها به قسمت برنامه ریزی دانلود نرم افزار اضافه می شوند.

-     یا یک نسخه از دانلود های که تکمیل شدند، در پوشه Downloaded قرار می گیرند.

پ- بخش تاریخچه دانلود (History) :

در این بخش لیست کاملی از دانلود های انجام شده براساس تاریخ دانلود می بینید. همچنین در این بخش شما می توانید کل حجمی که دانلود کرده اید را ببینید. با کلیک راست بر پوشه History و انتخاب گزینه  Properties پنجره ای باز می شود که در آن تنظیمات مانند پاک کردن تاریخچه، غیرفعال کردن تاریخچه و... موجود است.

 

ت- بخش Top Downloads :

برای استفاده از این بخش باید در سایت Mytopfiles عضو باشید. برای مثال شما نمی توانید بنا به دلایلی مانند عدم دسترسی به PC خودتون، لینکی را دانلود کنید، به این منظور آن لینک را در سایت Mytopfiles  ذخیره می کنید تا در یک فرصت مناسب از طریق بخش Top Downloads نرم افزار IDA اون لینک را از پرفایل خودتون دانلود کنید.  توضیحات بیشتر راجع به این قسمت را به بعد موکل می کنم.

نکته پایانی: ترتیب چینش چهار بخشی رو که در بالا توضیح دادم را می توانید با کمک نگه داشتن دکمه Alt بعلاوه دکمه های بالا (Up) و پایین (Down) جا به جا کنید.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی